Ukrainska föreningen Östergötland

Ukrainska Föreningen Östergötland på Måndagsrörelsen i Linköping manifestation till stöd för Ukraina

🇸🇪  10 juli 2023, Linköping. Ukrainska Föreningen Östergötland på Måndagsrörelsen i Linköping manifestation till stöd för Ukraina

Kvadrat meter efter kvadrat meter fortsätter våra försvarare i den ukrainska armén befria från rysslands ockupanter alla tillfäligt ockuperade områden i Ukraina. Vi måste dock alla komma ihåg att varje befriad kvadratmeter kommer till priset av våra hjältars, våra försvarares liv.

Stridsflygplan och mer vapen kommer att hjälpa Ukrainas väpnade styrkor att för alltid besegra moskoviterna och befria våra territorier. För Krym är Ukraina, Donetsk är Ukraina, Luhansk är Ukraina, Melitopol och Berdjansk och alla andra tillfäligt ockuperade territorier är Ukraina. ryssland (moskovia) med sin nuvarande ideologi kallad ruscism (rashizm), ska denazifieras och demilitariseras och ska upphöra att existera i sin nuvarande form.

Tack Måndagsrörelsen och alla som fortsätter stödja det ukrainska folket och Ukraina! Tack Sverige!

Ära åt Ukrainas väpnade styrkor!

Слава Україні!

🇺🇦 10 липня 202ЗСУ, Лінчепінг. Українська спілка Östergötland на Måndagsrörelsen демонстрації на підтримку України

Квадратний метр за квадратним метром наші захисники в українській армії продовжують звільняти від московських загарбників всі тимчасово окуповані території України. Але всі ми маємо пам’ятати, що кожен звільнений квадратний метр дається ціною життя наших героїв, наших захисників.

Винищувачі та більше зброї допоможуть Збройним Силам України назавжди перемогти м*ск@лів і звільнити наші території. Тому що Крим – це Україна, Донецьк – це Україна, Луганськ – це Україна, Мелітополь і Бердянськ і всі інші тимчасово окуповані території – це Україна. росія (московія) з її нинішньою ідеологією, що зветься рашизмом, має бути денацифікована та демілітаризована і припинити своє існування в нинішньому вигляді.

Дякуємо Måndagsrörelsen і всім, хто продовжує підтримувати український народ та Україну! Дякуємо, Швеціє!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!