Ukrainska föreningen Östergötland

Українська Спілка Естерйотланду отримала премію «Деревна анемона» / Ukrainska Föreningen Östergötland tilldelas vitsippspriset

🇸🇪 Ukrainska Föreningen Östergötland är väldigt tacksamma för detta erkännande av vårt arbete! Det har gått över ett och ett halvt år efter Ryssland startade sin fullskaliga invasion av Ukraina, och sådana tillfällen som dagens träff ger oss mer energi att fortsätta vårt arbete. Vi tackar också för att ni bjöd in oss för att få veta om vad föreningen vill göra och vad vi behöver stöd till.
 
🇺🇦 Українська Спілка Естерйотланду дуже дякує за це визнання нашої роботи! Пройшло понад півтора року з того часу, як росія розпочала своє повномасштабне вторгнення в Україну, і такі зустрічі, як сьогоднішня, надають нам додаткової енергії для продовження нашої роботи. Ми також вдячні за запрошення до обговорення цілей нашої спілки та того, якої підтримки ми потребуємо.