Ukrainska föreningen Östergötland

God Jul och Gott Nytt År från Ukrainska Föreningen Östergötland! / З Різдвом Христовим та Новим Роком від Української Спілки Естерйотланду!

🇸🇪 🎄✨ God Jul och Gott Nytt År från Ukrainska Föreningen Östergötland! ✨🎄

När vi ser tillbaka på året som gått, vill vi uttrycka vår djupaste tacksamhet till alla er som har stöttat oss. Ert engagemang och er generositet har varit ovärderliga för vår verksamhet och vårt arbete.

Speciellt vill vi lyfta fram och tacka för det stöd ni har visat till ukrainare och Ukraina under dessa svåra tider. Ert bidrag har gjort en betydande skillnad och visat på kraften i solidaritet och gemenskap.

Tack vare er har vi kunnat göra en verklig skillnad, inte bara i vår direkta verksamhet, men också i vårt stöd till de som behöver det mest. Era bidrag, oavsett om de varit i form av tid, resurser eller finansiellt stöd, har varit en viktig del i vårt arbete.

Vi ser fram emot ett 2024 fyllt av nya möjligheter och utmaningar, och hoppas ni fortsätter att vara med oss på denna resa. Låt oss tillsammans göra det kommande året till ett år av framsteg, hopp och positiv förändring.

🌟 Önskar er alla en riktigt god jul och ett framgångsrikt nytt år! 🌟

Ära åt Ukraina! Ära åt Hjältarna!
Slava Ukraini! Heroyam Slava!


Med varma hälsningar,
Ukrainska Föreningen Östergötland

🇺🇦 🎄✨ З Різдвом Христовим та Новим Роком від Української Спілки Естерйотланду! ✨🎄

Згадуючи рік, що минає, ми хочемо висловити нашу глибоку вдячність усім вам, хто нас підтримував. Ваша участь та ентузіазм були безцінними для нашої діяльності.

Особливо хочемо подякувати за підтримку українців та України в цей непростий час. Ваша допомога зробила значний внесок і показала силу солідарності та спільноти.

Завдяки вам ми змогли багато що зробити, не лише в нашій безпосередній діяльності, а й у підтримці тих, хто цього найбільше потребує. Ваші внески, незалежно від того, чи були вони у вигляді часу, ресурсів чи фінансової підтримки, були важливою частиною нашої роботи.

Ми з нетерпінням чекаємо на 2024 рік, сповнений нових можливостей та викликів, і сподіваємось, що ви продовжите бути з нами на цьому шляху. Давайте разом зробимо наступний рік роком прогресу, надії та позитивних змін.

🌟 Зичимо всім вам щасливого Різдва та успішного Нового Року! 🌟

Слава Україні! Героям слава!

З теплими побажаннями,
Українська Спілка Естерйотланду